post

Segestaši sami očistili pomoćno igralište

Jučer poslijepodne seniori, juniori, kadeti, treneri i uprava kluba organizirali su čišćenje snijega na igralištu sa umjetnom travom. HNK Segesta Sisak zahvaljuje svima na velikom naporu i trudu koji su uložili te još jednom pokazali složnost i zajedništvo. Tom akcijom omogućilo se djeci iz naše Škole nogometa, koja broji 235 članova, treniranje u normalnim uvjetima kako i priliči standardima jednog ozbiljnog kluba. Znamo koliko je važno da djeca na svom razvojnom putu imaju adekvatne prilike za trening, kao što je i važno da se spriječi mogućnost nastanka eventualnih ozljeda , s obzirom da je zdravlje ono na što stavljamo poseban naglasak i važnost.Također, seniori će moći nastaviti sa kvalitetnim pripremama za početak proljetnog dijela prvenstva, koje započinje već 24. veljače, i u kojem će nastojati izboriti ostanak u 3 HNL Zapad.

HNK Segesta je još jednom pokazala da joj je stalo da i ostali klubovi u okruženju koji nemaju mogućnosti igranja u zimskim uvjetima ipak nastave sa svojim aktivnostima i pripremama pa će tako već ovaj vikend nekoliko sisačkih klubova odigrati svoje pripremne utakmice.

Ova aktivnost nam je podigla ionako izvrsnu atmosferu pred početak natjecateljske sezone, i sada sa sigurnošću možemo reći kako nas je još više ujedinila na našem putu prema konačnom cilju do kojeg možemo doći samo predanim radom, slogom i zajedništvom.